soigniesphoto@gmail.com | B,T,W, : BE0418.675.655

mijn aankopen
totaal : 0,00 €

gratis levering vanaf : 80,00 €

 

Canon EOS R100 + RF-S 18-45 mm IS STM + RF-S 55-210 mm IS STM

EAN-code :

  • 899,00 €
  • artikel binnenkort op voorraad
  • gratis leveringgratis levering vanaf : 80,00 €


Canon EOS R100 + RF-S 18-45 mm IS STM + RF-S 55-210 mm IS STMToon je herinneringen met de Canon EOS R100, een essentiële moderne camera die altijd klaar staat om de mooiste momenten in het leven vast te leggen. De camera heeft een compacte behuizing en kan worden gecombineerd met een breed scala aan lenzen om prachtige foto's en...
Mijn land van verblijf is :

Canon EOS R100 + RF-S 18-45 mm IS STM + RF-S 55-210 mm IS STM


Toon je herinneringen met de Canon EOS R100, een essentiële moderne camera die altijd klaar staat om de mooiste momenten in het leven vast te leggen. De camera heeft een compacte behuizing en kan worden gecombineerd met een breed scala aan lenzen om prachtige foto's en video's vast te leggen. Of je nu een gezinsactiviteit of vakantie vastlegt, de hybride EOS R-camera zorgt voor prachtige details dankzij de grote 24,1 megapixel APS-C beeldsensor en de Dual Pixel CMOS autofocus. Creëer gemakkelijk het gewenste effect met intuïtieve bediening en creatieve assistentie. Blijf verbonden en deel je afbeeldingen met familie en vrienden via Bluetooth¹ en snelle Wi-Fi.

Voordelen

Vang onvergetelijke herinneringen: geniet van hoge kwaliteit beelden met Ultra High Definition 4K-video en de grote 24,1 megapixel APS-C beeldsensor die uitstekende prestaties bij weinig licht biedt en controle over de scherptediepte.

Profiteer van scherpe precisie: de krachtige Dual Pixel CMOS autofocus detecteert onderwerpen in het beeld. Combineer dit met continu-opname³ om het moment direct vast te leggen.

Creatief zijn zonder moeite: met creatieve assistentie kun je de gewenste effecten kiezen en gemakkelijk belichting, kleur, achtergrondonscherpte en meer aanpassen voor prachtige resultaten.

Blijf verbonden: koppel de EOS R100 aan je smartphone via de Camera Connect-app om je foto's en video's te downloaden.

Deel gemakkelijk je herinneringen met vrienden en familie, deel ze op sociale media en bewaar ze in de cloud.

Gemakkelijk mee te nemen: de EOS R100 is compact en licht genoeg om overal mee naartoe te nemen en altijd klaar voor gebruik.

Afmetingen: 116,3 x 88,1 x 58,7 mm

Upgrade ten opzichte van je smartphone: profiteer van een geringe scherptediepte en prachtig bokeh-effect met een sensor die veel groter is dan die van een smartphone.

Een perfecte combinatie: de RF-S 18-45mm lens is flexibel en veelzijdig. Deze lens is ideaal voor dagelijkse situaties en kan perfect worden gecombineerd met de EOS R100

andere producten van de categorie : Systeemcamera's