soigniesphoto@gmail.com | B,T,W, : BE0418.675.655

mijn aankopen
totaal : 0,00 €

gratis levering vanaf : 80,00 €

 

Elinchrom ONE - Dual Off-Camera Flash Kit

EAN-code : 7630006325727

  • 1.499,00 €
voorraad
 
  • artikel binnenkort op voorraad
  • gratis leveringgratis levering vanaf : 80,00 €


Elinchrom ONE - Dual Off-Camera Flash Kit (2 flitsers en draagtas)Volg het verhaal waar het je ook brengt.Een draagbare, robuuste, betrouwbare externe flitser, uitgerust voor uw volgende avontuur.Met een gewicht van slechts 1,5 kg combineert de ONE een capaciteit van 131 W met functies zoals een ingebouwde Li-ionbatterij, USB-C actief opladen,...
Mijn land van verblijf is :

Elinchrom ONE - Dual Off-Camera Flash Kit (2 flitsers en draagtas)


Volg het verhaal waar het je ook brengt.
Een draagbare, robuuste, betrouwbare externe flitser, uitgerust voor uw volgende avontuur.

Met een gewicht van slechts 1,5 kg combineert de ONE een capaciteit van 131 W met functies zoals een ingebouwde Li-ionbatterij, USB-C actief opladen, TTL, HSS en een vereenvoudigde aanraakinterface in een discrete behuizing.

De extreem compacte en lichtgewicht Elinchrom ONE is uitgerust voor je volgende avontuur.



Houd een laag profiel
Voeg de veelzijdigheid van een externe flitser toe met lichtvormers.
De ONE is qua formaat en gewicht (1,5 kg/3,3 lb) vergelijkbaar met een 70-200 mm-lens en is klaar om overal en altijd met u mee te reizen.

Trotseer de elementen
De ONE kan met één acculading 725 flitsen op vol vermogen produceren en is daarmee klaar voor langere opnamen.
De Li-Ion-batterij is afgedicht voor een betere bescherming tegen de elementen ter plaatse.

Verlies nooit je momentum
Met actief opladen kan de ONE op elke stroombron worden aangesloten en doorgaan met filmen terwijl hij wordt opgeladen, ongeacht het batterijniveau, zodat uw workflow ononderbroken blijft.

Blader snel
Dankzij het touchscreen en de snelle menu-interface heeft u eenvoudig toegang tot de instellingen van de ONE, zodat u nooit meer een kans mist om het moment vast te leggen.

Ultieme draagbaarheid
Met een gewicht van slechts 1,5 kg (3,3 lb) en vergelijkbaar in grootte met een 70-200 mm-lens, is de ONE klaar om overal en altijd met u mee te reizen.

De afneembare kantelkop met een parapluhouder van 7-8 mm kan worden losgemaakt, waardoor de ONE nog ergonomischer in de hand ligt.

Verlies nooit je momentum
Geïntegreerde Li-Ion-batterij
Maakt tot 725 flitsen op vol vermogen mogelijk op één acculading en biedt verbeterde bescherming tegen de elementen ter plaatse.
Opladen en doorgaan met fotograferen vanaf elke voedingsbron
Laad de Elinchrom ONE op vanaf elke USB-C-bron zonder reservebatterijen of eigen opladers en blijf fotograferen terwijl u oplaadt, ongeacht het batterijniveau.

Optimale lichtverspreiding
Het vormgeven van licht vormt de kern van elk geweldig beeld dat u maakt.
Ontworpen rond een onverdekte flitsbuis voor optimale lichtverspreiding, garandeert de Elinchrom ONE u de prachtige lichtkwaliteit waar Elinchrom bekend om staat.

Uw keuze aan lichtvormers
De Elinchrom ONE is ontworpen om de nieuwe Elinchrom OCF modifier mount te gebruiken en is ook compatibel met de meeste Profoto bajonetlichtvormers, waardoor uw selectie aan beschikbare lichtvormers aanzienlijk wordt uitgebreid.

Doe meer met minder
Ontworpen voor maximale efficiëntie, genereert het vermogen van 131 W een lichtopbrengst die doorgaans wordt gezien bij eenheden van meer dan 200 W. Op 1 meter (3,3 voet) en ISO 100 kan de ONE F-11.9 bereiken, met de aangesloten diffusiekoepel, en in combinatie met de HP reflector, de haalbare F-Stop klimt naar F-45.2.

andere producten van de categorie : Reportage Flitsers