soigniesphoto@gmail.com | B,T,W, : BE0418.675.655

mijn aankopen
totaal : 0,00 €

gratis levering vanaf : 80,00 €

 

Sigma 500MM F/5.6 DG DN OS SPORT SONY E - PRE ORDER

EAN-code :

  • 3.199,00 €
  • artikel binnenkort op voorraad
  • gratis leveringgratis levering vanaf : 80,00 €


Sigma 500MM F/5.6 DG DN OS SPORT SONY EDe SIGMA 500 mm F5.6 DG DN OS | Sport zorgt voor een revolutie in de fotografie-ervaring. Deze ultratelefotolens is speciaal ontworpen voor full-frame spiegelloze camera's en biedt een uitzonderlijke combinatie van optische prestaties en draagbaarheid. De geavanceerde optische constructie, waarin...
Mijn land van verblijf is :

Sigma 500MM F/5.6 DG DN OS SPORT SONY E


De SIGMA 500 mm F5.6 DG DN OS | Sport zorgt voor een revolutie in de fotografie-ervaring. Deze ultratelefotolens is speciaal ontworpen voor full-frame spiegelloze camera's en biedt een uitzonderlijke combinatie van optische prestaties en draagbaarheid. De geavanceerde optische constructie, waarin glaselementen met lage dispersie zijn verwerkt, zorgt voor ongeëvenaarde scherpte en helderheid, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Hij is compact en licht en positioneert zichzelf als de ideale metgezel voor natuur-, luchtvaart- en sportfotografie, en biedt ongekende bewegingsvrijheid en gebruiksgemak uit de hand.

De robuustheid en weerbestendigheid garanderen een onwrikbare betrouwbaarheid tijdens al uw fotografische avonturen. Of het nu in ruige omgevingen is of tijdens langere opnamesessies, deze lens voldoet aan uw verwachtingen en legt uitzonderlijke beelden vast en garandeert een ijzersterke duurzaamheid. Met de SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sportief, dompel jezelf onder in het hart van de actie terwijl je profiteert van eersteklas optische kwaliteit.

andere producten van de categorie : Objectieven and Teleconverters