soigniesphoto@gmail.com | B,T,W, : BE0418.675.655

mijn aankopen
totaal : 0,00 €

gratis levering vanaf : 80,00 €

 

Canon EOS R5 Mark II - Pre-order

EAN-code :

  • 100,00 €
  • artikel binnenkort op voorraad
  • gratis leveringgratis levering vanaf : 80,00 €


Canon EOS R5 MarkII - Pre-orderBorg van 100€ op de uiteindelijke prijs van 4799€BELANGRIJKSTE KENMERKEN EN TECHNOLOGIEËNGeavanceerde gestapelde beeldsensor van 45 megapixelsEen full-frame gestapelde CMOS-sensor met achtergrondverlichting van de volgende generatie combineert uitzonderlijke resolutie, kleurdiepte en dynamisch bereik...
Mijn land van verblijf is :

Canon EOS R5 MarkII - Pre-order


Borg van 100€ op de uiteindelijke prijs van 4799€


BELANGRIJKSTE KENMERKEN EN TECHNOLOGIEËN


Geavanceerde gestapelde beeldsensor van 45 megapixels
Een full-frame gestapelde CMOS-sensor met achtergrondverlichting van de volgende generatie combineert uitzonderlijke resolutie, kleurdiepte en dynamisch bereik met ongelooflijke videomogelijkheden en snelheid.
DIGIC Accelerator ontmoet DIGIC X
Dual Pixel Intelligente autofocus en oogbesturing autofocus
De EOS R5 Mark II zet nieuwe normen. Op bewegende onderwerpen blijft de perfecte scherpstelling behouden, zelfs als deze kortstondig verduisterd zijn. Natuur
Met de tot 8,5 stops Image Stabilizer kunt u uit de hand fotograferen met lange sluitertijden, terwijl u met de aanpasbare bedieningselementen de camera kunt configureren volgens de scène en uw opnamestijl.
Wanneer snelheid en hoge definitie samenkomen
Maak ongelooflijke 45-megapixelfoto's bij 30 fps met pre-triggering van 15 frames, of leg verbluffende 8K 60p RAW Light-video's vast die een blijvende indruk zullen maken.

andere producten van de categorie : Systeemcamera's