soigniesphoto@gmail.com | B,T,W, : BE0418.675.655

mijn aankopen
totaal : 0,00 €

gratis levering vanaf : 80,00 €

 

Canon EOS R1 - Body Pre-order

EAN-code :

  • 100,00 €
  • artikel binnenkort op voorraad
  • gratis leveringgratis levering vanaf : 80,00 €


Canon EOS R1 - Body Pre-orderAanbetaling van 100€ op de uiteindelijke prijs van € 7.499BELANGRIJKSTE KENMERKEN EN TECHNOLOGIEËNGestapelde sensor met achtergrondverlichting van 24,2 megapixelsDe EOS R1 is voorzien van een full-frame sensor van 24,2 megapixels, waarvan het van achteren verlichte gestapelde ontwerp uitzonderlijke...
Mijn land van verblijf is :

Canon EOS R1 - Body Pre-order



Aanbetaling van 100€ op de uiteindelijke prijs van € 7.499





BELANGRIJKSTE KENMERKEN EN TECHNOLOGIEËN


Gestapelde sensor met achtergrondverlichting van 24,2 megapixels
De EOS R1 is voorzien van een full-frame sensor van 24,2 megapixels, waarvan het van achteren verlichte gestapelde ontwerp uitzonderlijke gevoeligheid, opmerkelijke resolutie en ongelooflijke snelheid levert.
Een zeer gewilde snelheid
Leg de meest vluchtige momenten vast met aanpasbare continue opnamesnelheid tot 40 fps, maximale sluitertijd van 1/64.000 sec. en een vrijwel nulvervormingseffect (rolluik). Dankzij pre-triggering kunnen fotografen momenten vastleggen voordat ze zelfs maar op de ontspanknop drukken.
Focus op prestaties
Deep learning cross-type FA identificeert en volgt onderwerpen met fenomenale nauwkeurigheid. De DIGIC Accelerator-processor activeert de Action Priority-modus, die automatisch het hoofdonderwerp in een voetbal-, volleybal- en basketbalwedstrijd identificeert en de AF-gebieden dienovereenkomstig verplaatst.
Hybride creativiteit
Maak verbluffende 6K-video's met framesnelheden tot 60 fps in een grote verscheidenheid aan formaten. Met Dual Shot kunt u dezelfde gebeurtenis vastleggen met Full HD-video en 17 megapixel-foto's (16:9), waarbij u foto's en video's afzonderlijk en tegelijkertijd vastlegt.

andere producten van de categorie : Systeemcamera's