soigniesphoto@gmail.com | B,T,W, : BE0418.675.655

mijn aankopen
totaal : 0,00 €

gratis levering vanaf : 80,00 €

 

Nikon Z8 Body

EAN-code : 4960759910028

  • 4.599,00 €
  • 4.099,00 €
aanbieding
  • INSTANT SAVING -500€ op 10 mei op 22 juli 2024 INSTANT SAVING -500€ op 10 mei op 22 juli 2024
  • artikel binnenkort op voorraad
  • gratis leveringgratis levering vanaf : 80,00 €


Nikon Z8 BodyDit model heeft alle kenmerken van een hybride camera: beeldkwaliteit, precisie, flexibiliteit, een compact en lichtgewicht behuizing, en de mogelijkheid om zowel foto's als video's te maken. Realiseer spannende projecten. Wees niet tevreden met alleen creëren. Geniet ervan.nikon-imageEen compacte behuizing....
Mijn land van verblijf is :

Nikon Z8 Body


Dit model heeft alle kenmerken van een hybride camera: beeldkwaliteit, precisie, flexibiliteit, een compact en lichtgewicht behuizing, en de mogelijkheid om zowel foto's als video's te maken. Realiseer spannende projecten. Wees niet tevreden met alleen creëren. Geniet ervan.
nikon-image

Een compacte behuizing. Baanbrekende prestaties.

De Z 8 heeft de functies van de Z 9 in een behuizing die 30% compacter is dan die van de Z 9 en 15% compacter dan die van de D850. Multilayer CMOS-sensor met 45 miljoen pixels en indrukwekkend dynamisch bereik. Uitzonderlijk presterend AF-systeem met deep learning en foutloze onderwerps- en oogdetectie. Real-time zoeker zonder verlies van zichtbaarheid en kantelbaar 4-assig scherm. Foto's, video's of beide. U hebt de vrijheid om te innoveren terwijl de Z 8 elk beeld perfect vastlegt.
nikon-image

Buitengewone flexibiliteit voor video en foto's

Nieuwe ideeën, maar beperkt budget en strakke deadlines? Kies voor lichtgewicht apparatuur of een complete uitrusting. Wat uw creatieve modus en omgeving ook zijn, de flexibiliteit van de Z 8 stelt u in staat om uw projecten soepel uit te voeren. Neem verbluffende 8K- of 4K-video's rechtstreeks op in de camera met een breed scala aan opnamesnelheden, inclusief slow motion. Maak prachtige 45,7 megapixels foto's, zelfs bij starlight. Er zijn aparte weergave-interface voor video en foto's, en de menu's draaien bij verticaal fotograferen.
 
Bliksemsnelle opnamesnelheid van 120 fps voor foto's
Mis nooit meer een beslissend moment. Maak opnamen van 11 megapixels met een indrukwekkende snelheid van 120 fps, of bevries actie met 60 fps of 30 fps en 45,7 megapixels. Dit alles met optimale AF/AE-prestaties zonder enige onderbreking van de zoeker.
 
Pas u aan elke omgeving aan

Met een gewicht van slechts 910 g (ongeveer) biedt de full-frame Z 8 een comfortabele grip en blijft hij stabiel op elk statief. De Nikon MC-N10 afstandsbedieningsgreep zorgt voor nauwkeurige camerabediening. En met verschillende accessoires, van stabilisatoren tot microfoons, kunt u al uw opnamen tot een succes maken.
nikon-image

In alle weersomstandigheden en situaties.

De full-frame Z 8 hybride camera is ontworpen om u te vergezellen waar uw ideeën u ook brengen. Het uitgebreide weerbestendige systeem beschermt effectief tegen stof, vuil en vocht2. Met dezelfde koudebestendigheid als de D6 en de Z 9 kunt u betrouwbaar foto's maken, zelfs bij temperaturen tot -10°C/14°F. In de regen, sneeuw of ijzige omstandigheden kunt u gerust uw camera tevoorschijn halen.
nikon-image

Sensorbehandeling en VR-vergrendeling

Een geleidende coating beschermt de sensor tegen stof en een tweede fluorcoating vergemakkelijkt het reinigen ervan. Voor extra bescherming kunt u de sensorbescherming op de camera activeren, zodat deze automatisch sluit wanneer een objectief wordt verwijderd. Bij het uitschakelen van de camera houdt een VR-vergrendeling de sensor op zijn plaats om schokken te voorkomen bij het gebruik op ruw terrein.
nikon-image

Twee USB-C-poorten. Dubbele kaartsleuven.

Met twee USB-aansluitingen kunt u snel bestanden overzetten terwijl de camera wordt opgeladen. De USB-communicatiepoort ondersteunt USB-LAN- en USB-C naar Ethernet-systemen. De USB-voedingspoort ondersteunt opladen via USB-C3. De dubbele kaartsleuven bieden grote flexibiliteit bij het maken van opnamen en opslag, met ondersteuning voor high-performance XQD- en CFexpress Type B-kaarten, evenals SD-kaarten.
nikon-image

Verticale voedingsgreep

Met de Nikon MB-N12 verticale voedingsgreep kunt u verticale opnamen maken of het gewicht van telelenzen compenseren, evenals langdurig fotograferen gedurende een hele dag. De greep bevat twee verwisselbare EN-EL15c-accu's die de batterijduur tot 1,8 keer verlengen. Bovendien kunt u de grip gebruiken als een dubbele batterijlader wanneer deze niet aan de camera is bevestigd.
nikon-image

Een systeem dat past bij uw creativiteit

De full-frame Z 8 is een waardevol hulpmiddel voor uw creativiteit en de flexibiliteit gaat verder dan alleen de camera. Er is een NIKKOR Z-lens voor elk idee en elk budget, en met de FTZ-vattingadapter kunt u ook lenzen voor digitale spiegelreflexcamera's gebruiken. Speciale accessoires breiden uw mogelijkheden uit.

andere producten van de categorie : Systeemcamera's