soigniesphoto@gmail.com | B,T,W, : BE0418.675.655

mijn aankopen
totaal : 0,00 €

gratis levering vanaf : 80,00 €

 

Sony ZV-1 II Vlogcamera

EAN-code : 4548736155756

  • 999,00 €
  • artikel binnenkort op voorraad
  • gratis leveringgratis levering vanaf : 80,00 €


Sony ZV-1 II VlogcameraDe Sony ZV-1 II is het perfecte apparaat voor vloggers die willen creëren en delen. Met zijn veelzijdige zoomlens van 18-50 mm legt hij al uw zicht vast, zodat u dichter bij uw onderwerp kunt komen. Sony's ZV-1 II garandeert uitzonderlijke videokwaliteit in 4K dankzij de grote 1"-sensor. De beste vlogfuncties...
Mijn land van verblijf is :

Sony ZV-1 II Vlogcamera


De Sony ZV-1 II is het perfecte apparaat voor vloggers die willen creëren en delen. Met zijn veelzijdige zoomlens van 18-50 mm legt hij al uw zicht vast, zodat u dichter bij uw onderwerp kunt komen. Sony's ZV-1 II garandeert uitzonderlijke videokwaliteit in 4K dankzij de grote 1"-sensor. De beste vlogfuncties zijn toegankelijk met één druk op de knop, waardoor het opnemen en delen van je verhalen eenvoudiger dan ooit wordt.

Om uw inhoud een cinematografisch tintje te geven, biedt de Cinematic Vlog-modus spectaculaire weergave in een oogwenk. Je kunt je video's dus zonder extra moeite een professionele uitstraling geven. Bovendien kunt u met de Creators' App de ZV-1 II eenvoudig met uw smartphone verbinden, waardoor het gemakkelijk wordt om uw video's naar sociale media te uploaden. Deel uw creaties direct en geniet ervan over de hele wereld.

De Sony ZV-1 II is een klein juweeltje dat speciaal is ontworpen voor makers van inhoud. Het gebruiksgemak en de uitzonderlijke kwaliteit maken het de ideale tool om uw ideeën tot leven te brengen. Met de ZV-1 II kunt u er zeker van zijn dat u indrukwekkende resultaten behaalt die uw publiek zullen boeien.

andere producten van de categorie : Compact camera's