soigniesphoto@gmail.com | B,T,W, : BE0418.675.655

mijn aankopen
totaal : 0,00 €

gratis levering vanaf : 80,00 €

 

Canon RF 800mm f/5.6 L IS USM

EAN-code : 4549292184464

  • 20.258,90 €
  • artikel binnenkort op voorraad
  • gratis leveringgratis levering vanaf : 80,00 €


Canon RF 800mm f/5.6 L IS USMVERLEG DE GRENZEN BEREIK NIEUWE HOOGTENVergrendel eenvoudig de focus op onderwerpen op afstand en plaats ze in het middelpunt met deze ongelooflijke supertelelens. Met zijn 800 mm, 4,5-stops beeldstabilisatie en indrukwekkend maximaal diafragma van F5.6, zorgt zijn lichtheid en precisie ervoor dat u een stap voor...
Mijn land van verblijf is :

Canon RF 800mm f/5.6 L IS USM


VERLEG DE GRENZEN BEREIK NIEUWE HOOGTEN

Vergrendel eenvoudig de focus op onderwerpen op afstand en plaats ze in het middelpunt met deze ongelooflijke supertelelens. Met zijn 800 mm, 4,5-stops beeldstabilisatie en indrukwekkend maximaal diafragma van F5.6, zorgt zijn lichtheid en precisie ervoor dat u een stap voor blijft als het gaat om het maken van de foto.




Verleg de grenzen van de prestaties
De RF 800mm F5.6L IS USM is ontworpen om indruk op u te maken. Met zijn grote diafragma van F5.6 en 4,5-stops* beeldstabilisatie, evenals geavanceerde gecoate fluoriet-, UD- en Super UD-lenzen, zet hij nieuwe normen op het gebied van optische uitmuntendheid.

* In combinatie met ingebouwde beeldstabilisatie.
Neem met vertrouwen de controle over

Tot nu toe is deze lens de lichtste en kortste van Canons 800 mm L-serie lenzen, dankzij het geavanceerde optische ontwerp. De geoptimaliseerde gewichtsverdeling wekt volledig vertrouwen, terwijl de fulltime handmatige scherpstelling te allen tijde een nauwkeurige autofocuscontrole mogelijk maakt.

Robuust en responsief, voor alle missies
Bij het ontwerp van de L-serie staat gebruiksgemak voorop. Een lichtgewicht body van magnesiumlegering met hitteschildverf beschermt de interne optische elementen, terwijl fluor op de externe elementen de telelens bestand maakt tegen stof en vocht.
Ontworpen voor de EOS R-serie

De RF 800mm F5.6L IS USM neemt de eerste plaats in het Canon-lenzenassortiment in. Een diafragmamechanisme met 1/8 f-stops en een minimale scherpstelafstand van 2,6 m zorgen voor superieure opnameflexibiliteit, terwijl het Image Stabilizer-systeem in combinatie met de geïntegreerde stabilisatie voor optimale stabiliteit zorgt.

Doe de dingen op jouw manier en neem de controle
De RF 800mm F5.6L IS USM biedt een schat aan aanpassingsmogelijkheden, met twee focusvoorinstellingen en een aanpasbare autofocus-stopknop. Het is volledig compatibel met RF-extenders en de richting van de scherpstelling kan zelfs worden omgekeerd, zodat u zich kunt aanpassen als u eerder een systeem van een ander merk dan Canon gebruikte.



Functies

Brandpuntsafstand 800 mm
Maximaal diafragma van f/5.6
4,5-stops beeldstabilisator1
Membraan met 9 lamellen
Aanpasbare opdrachten
RF-montage

andere producten van de categorie : Objectieven and Teleconverters