soigniesphoto@gmail.com | B,T,W, : BE0418.675.655

mijn aankopen
totaal : 0,00 €

gratis levering vanaf : 80,00 €

 

Nikon Z 35mm f/1.4 full frame

EAN-code : 4960759915917

  • 725,26 €
  • artikel binnenkort op voorraad
  • gratis leveringgratis levering vanaf : 80,00 €


Nikon Z 35mm f/1.4 full frameDe NIKKOR Z 35mm f/1.4 is een groothoekprime-objectief met een snel maximaal diafragma van f/1.4, maar toch verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. Gebruikers kunnen hiermee niet alleen gemakkelijk genieten van de zachte uitdrukkingen die worden geboden door grote bokeh en driedimensionale weergave waardoor het...
Mijn land van verblijf is :

Nikon Z 35mm f/1.4 full frame


De NIKKOR Z 35mm f/1.4 is een groothoekprime-objectief met een snel maximaal diafragma van f/1.4, maar toch verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. Gebruikers kunnen hiermee niet alleen gemakkelijk genieten van de zachte uitdrukkingen die worden geboden door grote bokeh en driedimensionale weergave waardoor het onderwerp opvalt, maar de groothoekbrandpuntsafstand van 35 mm maakt het ook mogelijk een grote verscheidenheid aan scènes en onderwerpen vast te leggen. , van landschappen en kiekjes tot portretten en foto's van bloemen en huisdieren. Dankzij de minimale scherpstelafstand van 0,27 m kunnen gebruikers dichtbij onderwerpen als voedsel en bloemen komen, en werken maken die het hoofdonderwerp benadrukken met een grote achtergrondbokeh. Ondanks het maximale diafragma van f/1.4 heeft de NIKKOR Z 35mm f/1.4 een totale lengte van ongeveer 86,5 mm* en weegt hij ongeveer 415 gram. Dit ontwerp heeft een formaat dat vergelijkbaar is met dat van de NIKKOR Z 35mm f/1.8 S, waardoor hij gemakkelijk dagelijks te gebruiken is en altijd mee te nemen voor snelle snapshots wanneer u op pad gaat. Bovendien zorgen de superieure optische prestaties die uniek zijn voor NIKKOR Z-objectieven voor een heldere weergave met minimale chromatische aberraties. Het maken van close-upportretten met maximaal diafragma resulteert in een zachte weergave rond het gezicht en een heldere weergave van de wimpers. Bovendien zorgt het verkleinen van het diafragma bij het fotograferen van landschappen voor een scherpe weergave, waardoor de fotograaf de beelduitdrukking kan aanpassen aan zijn of haar bedoelingen. Als groothoekprime-objectief met superieure prijs-kwaliteitverhouding ondersteunt de NIKKOR Z 35mm f/1.4 de opname van een grote verscheidenheid aan scènes en onderwerpen, en biedt daarmee een krachtige ondersteuning voor mensen die hun eigen scala aan beeldexpressie in de fotografie willen uitbreiden.
Nikon zal een nieuwe dimensie in optische prestaties blijven nastreven en tegelijkertijd tegemoetkomen aan de behoeften van gebruikers, en bijdragen aan de ontwikkeling van de beeldcultuur, in de hoop de mogelijkheden voor beeldexpressie uit te breiden.

Primaire kenmerken

De lens biedt uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met het snelle maximale diafragma van f/1.4, waardoor gebruikers kunnen genieten van driedimensionale expressies met grote bokeh waardoor het onderwerp opvalt.
Met een totale lengte van ongeveer 86,5 mm en een gewicht van ongeveer 415 g is de lens gemakkelijk mee te nemen en ondersteunt hij comfortabel fotograferen uit de hand.
Dankzij de groothoekbeeldhoek van 35 mm kunt u eenvoudig een breed scala aan scènes en onderwerpen vastleggen, van landschappen en snapshots tot mensen, bloemen en huisdieren.
Dankzij een minimale scherpstelafstand van 0,27 m kunnen gebruikers dicht bij hun onderwerp komen en een grote achtergrondbokeh bereiken voor indrukwekkende opnamen.
De superieure optische prestaties van NIKKOR Z-objectieven zorgen voor een heldere weergave met minimale chromatische aberraties.
De toepassing van een stappenmotor (STM) zorgt voor een snelle en stille autofocus.
Ontworpen om focus-breathing te onderdrukken, wat ideaal is voor het opnemen van video.*1
Ontworpen voor stof- en druppelbestendigheid met overal afdichting.*2
*1Focus-breathing kan merkbaar zijn, afhankelijk van de afstand tussen de lens en het onderwerp, vanwege de eigenschappen van de lens.
*2Een grondige stof- en druppelbestendigheid wordt niet in alle situaties en onder alle omstandigheden gegarandeerd.

andere producten van de categorie : Objectieven and Teleconverters