soigniesphoto@gmail.com | B,T,W, : BE0418.675.655

mijn aankopen
totaal : 0,00 €

gratis levering vanaf : 80,00 €

 

Canon EOS R5 Mark II Body

EAN-code : 4549292229158

  • 4.798,83 €
  • artikel binnenkort op voorraad
  • gratis leveringgratis levering vanaf : 80,00 €


Canon EOS R5 Mark II Bodybelangrijkste kenmerkenFull-frame spiegelloze camera voor gevorderde fotografen en videografenTot 30 fps. met pre-trigger-optie voor 45 MP-fotografie en 8K 60p voor RAW-videoDual Pixel Intelligent Autofocus met actieprioriteit-autofocus en oogbesturing-autofocusHet beste van twee werelden, waarbij snelheid en hoge...
Mijn land van verblijf is :

Canon EOS R5 Mark II Body


belangrijkste kenmerken
Full-frame spiegelloze camera voor gevorderde fotografen en videografen
Tot 30 fps. met pre-trigger-optie voor 45 MP-fotografie en 8K 60p voor RAW-video
Dual Pixel Intelligent Autofocus met actieprioriteit-autofocus en oogbesturing-autofocus



Het beste van twee werelden, waarbij snelheid en hoge definitie worden gecombineerd
Maak gedetailleerde foto's met maximaal 30 fps. dankzij de 45 megapixelsensor In combinatie met de DIGIC Accelerator en DIGIC X-processors zorgt de geheel nieuwe gestapelde sensor ervoor dat de EOS R5 Mark II grote hoeveelheden beeldgegevens met ongelooflijke snelheid kan verwerken. U kunt de continue framesnelheid van de camera aanpassen, afhankelijk van de scène die u opneemt.

Vereeuwig het moment
Met pre-trigger continu-opnamen buffert de EOS R5 Mark II continu 15 beelden wanneer je de ontspanknop half indrukt. Duw hem helemaal naar binnen om de foto te maken en de vooraf gemaakte beelden op te slaan, zodat je het beslissende moment niet mist. Voeg daarbij een maximale opnamesnelheid van 30 fps. en je krijgt een uitzonderlijke camera voor natuurfotografie.


Blijf gefocust op uw onderwerp met Intelligent Dual Pixel Autofocus
De EOS R5 Mark II stelt nauwkeurig en snel scherp door bewegende onderwerpen te volgen, zelfs als deze tijdelijk verduisterd zijn. Dankzij de autofocus met oogbediening kan de fotograaf in één oogopslag een onderwerp selecteren, terwijl de Action Priority-modus onderwerpherkenning en tracking bij bepaalde sporten mogelijk maakt¹.

Met hybride fotograferen kunt u uw verhaal op verschillende manieren vertellen
Maak 8K RAW-video tot 60p of kies uit een groot aantal andere resoluties, framerates en formaten, zoals 4K 120p. Dankzij de DIGIC Accelerator-processor van de camera kunnen hybrideliefhebbers 33,2 megapixelfoto's maken met 7,5 fps en tegelijkertijd Full HD-video's opnemen.

Wees de eerste die jouw verhaal online publiceert
Of u nu foto's en video's naar uw bureau wilt sturen of uw eigen documentaire inhoud online wilt publiceren, de ingebouwde Wi-Fi 6E- en MIMO-antennes zorgen voor een stabiele, snelle draadloze verbinding die eenvoudig te installeren en te gebruiken is.

Produceer langere videosequenties van hoge kwaliteit
De optionele CF-R20EP-koelventilatorhandgreep zuigt lucht in de EOS R5 Mark II om de interne componenten te koelen, zodat je langere 8K-video's kunt maken (koelventilator wordt apart verkocht).


Technologie helpt u uw creatieve doelen te bereiken
Dankzij de geavanceerde functies van de EOS R5 Mark II kun je je creativiteit de vrije loop laten. Dankzij de 8,5-stops Image Stabilizer kun je uit de hand fotograferen met lange sluitertijden, en de stof- en vochtbestendige body³ wekt vanaf de eerste hand volledig vertrouwen. De bedieningselementen zijn aanpasbaar, zodat u kunt werken op de manier die bij u past.

Opties voor beeldcorrectie in de camera
De EOS R5 Mark II maakt gebruik van Deep Learning om beelden in de camera tot vier keer te vergroten. Het maakt gebruik van dezelfde technologie voor ruisonderdrukking, waardoor fijne details behouden blijven en ruis bij hoge ISO-gevoeligheden wordt geëlimineerd.

product compatibel met : Canon EOS R5 Mark II Body

andere producten van de categorie : Systeemcamera's