soigniesphoto@gmail.com | B,T,W, : BE0418.675.655

mijn aankopen
totaal : 0,00 €

gratis levering vanaf : 80,00 €

 

Fujifilm Instax Wide 400 Camera

EAN-code : 4547410529982

  • 149,00 €
  • artikel binnenkort op voorraad
  • gratis leveringgratis levering vanaf : 80,00 €


Fujifilm Instax Wide 400 CameraOntdek de INSTAX WIDE 400™, een grootformaat analoge camera die opnieuw is uitgevonden om u nog meer mogelijkheden te bieden. Met automatische belichting en flitsbediening hoeft u slechts op een knop te drukken om perfecte foto's te maken. De camera past de beeldkwaliteit aan terwijl u uw WIDE-frame met...
Mijn land van verblijf is :

Fujifilm Instax Wide 400 Camera


Ontdek de INSTAX WIDE 400™, een grootformaat analoge camera die opnieuw is uitgevonden om u nog meer mogelijkheden te bieden. Met automatische belichting en flitsbediening hoeft u slechts op een knop te drukken om perfecte foto's te maken. De camera past de beeldkwaliteit aan terwijl u uw WIDE-frame met precisie samenstelt.

De iconische analoge zelfontspannerhendel transformeert groepsfoto's in echt gedeelde momenten, waarbij nu ook de fotograaf in de scène aanwezig is. Draai aan de hendel om een zelfontspanner van vier, zes of acht seconden te selecteren. Zodra de knop wordt ingedrukt, begint het aftellen!

De INSTAX WIDE 400™ wordt ook geleverd met een accessoire om de hoogte van de camera aan te passen. Schuif het accessoire eenvoudig onder de camera en pas de hoogte aan voordat u de zelfontspanner instelt en uzelf in het WIDE-frame plaatst.

Deze camera is verkrijgbaar in het groen en beschikt over een schouderriem en een meegeleverde selfielens, waardoor gemak en elegantie worden gecombineerd in een verfijnd ontwerp.

andere producten van de categorie : Instant camera's